Hoe is jouw pensioen geregeld?

Je bouwt bij Stichting Pensioenfonds Mercer pensioen op. Hoe je pensioen opbouwt, kun je lezen op deze site, onder “Wat bouw ik op?” Hoe je pensioenregeling werkt, wat je wel en niet krijgt, wanneer je in actie moet komen en dergelijke, kun je hier lezen. Wij bieden deze informatie aan volgens de uniforme methodiek van Pensioen 1-2-3.

Ook kun je rechts op de pagina kijken onder Life Events. Het is belangrijk dat je weet hoe je pensioen is geregeld, bijvoorbeeld als je van baan verandert, trouwt, scheidt of arbeidsongeschikt wordt. Je kunt ook de pensioenbrochure raadplegen.

De onderliggende beleggingen van dit financiële product houden geen rekening met de EU-criteria voor ecologisch duurzame activiteiten. Voor meer informatie, zie ons beleggingsbeleid / SFDR-beleid.