Pensioenuitbetalingen gaan gewoon door

Het bestuur van ons pensioenfonds hoopt dat het goed met je gaat en dat je gezond zult blijven in deze bijzondere periode.

De financiële impact van de Corona-pandemie op de lange termijn kunnen we op dit moment uiteraard niet overzien. Op de korte termijn kunnen we er wel voor zorgen, dat de pandemie geen gevolgen heeft voor de uitbetaling van de pensioenen. Gelukkig heeft onze pensioenuitvoeringsorganisatie (Appel Pensioenuitvoering) ons bevestigd dat zij maatregelen heeft genomen, die ervoor zorgen dat de pensioenen gewoon uitbetaald kunnen en zullen worden.

Mocht je vragen hebben over (de uitbetaling van) je pensioen, stuur dan een e-mailbericht naar pensioenbureau@pensioenfondsmercer.nl of bel met Appel Pensioenuitvoering op 085 210 4139.

We wensen je veel sterkte toe in deze buitengewone tijd!