Benoemingen Henk van den Heuvel en Charlotte Bos

Benoeming Henk van de Heuvel

Tijdens de bestuursvergadering van 6 april 2020 heeft het bestuur Henk van den Heuvel benoemd. Vorige week had DNB al goedkeuring gegeven aan deze voorgenomen benoeming. Het bestuur feliciteert Henk van den Heuvel met zijn benoeming.

Benoeming Charlotte Bos

Het Verantwoordingsorgaan (VO) heeft Charlotte Bos als lid voorgedragen. Door de overstap van Henk van den Heuvel van het VO naar het bestuur, was er in het VO een vacature ontstaan. Daarom heeft het VO Charlotte Bos voorgedragen als vertegenwoordiger namens de pensioengerechtigden.

Ondanks dat het bestuur alle pensioengerechtigden aangeschreven heeft en de pensioengerechtigden de mogelijkheid heeft geboden om zich als tegenkandidaat aan te melden, hebben zich geen tegenkandidaten gemeld. Kandidaten hadden zich uiterlijk vrijdag 28 februari 2020 moeten aanmelden. Omdat zich geen tegenkandidaten hebben gemeld, was het niet nodig om verkiezingen te organiseren. Tijdens de bestuursvergadering van 6 april 2020 heeft het bestuur Charlotte Bos benoemd als lid van het VO namens de pensioengerechtigden. Het bestuur feliciteert Charlotte Bos met haar benoeming.