Nieuwsbrief januari 2020

De (oud-) deelnemers van ons pensioenfonds hebben recent de nieuwsbrief van januari 2020 ontvangen. Deze nieuwsbrief is gestuurd naar alle (oud-) deelnemers, waarvan het fonds het e-mailadres heeft. In de nieuwsbrief van januari lees je meer over de volgende onderwerpen:
  • Het salaris waarover je pensioen opbouwt in 2020
  • Verhoging van de pensioenen in 2020 voor actieve deelnemers
  • Geen verhoging van de pensioenen in 2020 voor overige deelnemers
  • De dekkingsgraad, de thermometer voor onze financiële gezondheid
  • Marktontwikkelingen en ontwikkeling van de dekkingsgraad
  • Uitvoeringsovereenkomst met de werkgever
  • Vragen over pensioen of het pensioenfonds
Beschik je als (oud-) deelnemer van het pensioenfonds nog niet over inloggegevens om pensioenfondsdocumenten te kunnen inzien? Zou je dat wel willen? Dan kun je jouw persoonlijke mailadres altijd nog aan ons doorgeven en, als je dat wilt, een verzoek tot ontvangst van inloggegevens indienen bij: pensioenbureau@pensioenfondsmercer.nl Als je mailadres in de toekomst wijzigt, horen we dat wel graag van je, maar je inloggegevens wijzigen daardoor niet.