Nieuwsbrief januari 2021

De (oud-) deelnemers van ons pensioenfonds hebben vandaag per e-mail de nieuwsbrief van januari 2021 ontvangen. Deze nieuwsbrief is gestuurd naar alle (oud-) deelnemers, van wie het fonds het e-mailadres heeft.

In de nieuwsbrief van januari lees je meer over de volgende onderwerpen:

  • Het salaris waarover je pensioen opbouwt in 2021
  • Verhoging van de pensioenen in 2021 voor actieve deelnemers
  • Geen verhoging van de pensioenen in 2021 voor overige deelnemers
  • De dekkingsgraad, de thermometer voor onze financiële gezondheid
  • Marktontwikkelingen en toelichting ontwikkeling van de dekkingsgraad
  • Uitvoeringsovereenkomst met de werkgever en toekomst pensioenfonds
  • Vragen over pensioen of het pensioenfonds

Beschik je als (oud-) deelnemer van het pensioenfonds nog niet over inloggegevens om pensioenfondsdocumenten te kunnen inzien? Zou je dat wel willen? Dan kun je jouw persoonlijke mailadres altijd nog aan ons doorgeven en, als je dat wilt, een verzoek tot ontvangst van inloggegevens indienen bij:pensioenbureau@pensioenfondsmercer.nl. Als je mailadres in de toekomst wijzigt, horen we dat wel graag van je, maar je inloggegevens wijzigen daardoor niet.